Kurz kváskovania

Aj Vy ste zatúžili jesť každý deň ten najlepší kváskový chlieb, ale neviete ho v bežných potravinách kúpiť? 
Mnohí sa dlho chystajú upiecť si ho sami, ale zdá sa im to príliš zložité. Sama pečiem kváskový chlieb už roky, okrem toho aj mnohé iné domáce pochúťky a naše tri deti často a rady pomáhajú 
(občas by ani toľko nemuseli 😀 )

Rada Vás prevediem celým procesom od rozkvasu, cez cesto, prekladanie, 
až po upečenie toho najlepšieho chleba, ako od maminy <3

Na kurze dostanete základný recept v tlačenej, aj elektronickej podobe.
Recept môžete ľubovoľne obmieňať, ukážem Vám ako.
Získate tiež zoznam stránok s kváskovými receptami nielen na chlieb.
Okrem toho Vám pribalím žiletku na narezanie bochníka a samozrejme to najdôležitejšie:
Váš vlastný kvások!

Ku kurzu si môžete objednať aj praktickú oválnu ošatku na kilový chlieb.
Ošatka dáva výslednému chlebu jeho tvar a ovál sa dá jednoducho "zmenšiť",
ak by sa Vám kilový chlieb zdal priveľký.
Ale verte mi, kváskový chlieb mizne veľmi rýchlo 😀

 

Čo sa na kurze naučíte?

  • Čo je to kvások a rozkvas?
    Vysvetlíme si, čo je to kvások a aké má výhody kváskový chlieb oproti klasickému drožďovému. Zamiešame si rozkvas a každý z Vás dostane svoj vlastný kvások.
  • Recept na chlieb ako od mamy
    Zamiesime na cesto, prejdeme si autolýzu, prekladanie cesta a tvarovanie do ošatky.
  • Ako a na čom upiecť domáci chlieb
    Zistíte, prečo a ako chlieb pred pečením narezať, na čom sa najlepšie pečie chlieb, aj kedy ho môžete konečne zjesť 🙂

Potřebujete pomoc?

Napište mi na mujmail@seznam.cz nebo volejte na 123 456 789.

Jsme tu pro vás, rádi vám pomůžeme.